Ystävänpäivän livet ja Miiris

 Ystävänpäivää on vietetty livepuhelulla ja live-esittelyllä. Se on tätä nykyaikaa. 👍 Tässä ajassa oikein mainiota yhteydenpitoa tuo liveily videoidenkin välityksellä. Toisaalla tehtiin remonttia lastenhuoneeseen ja toisaalla lapsenlapset koristelivat yhdessä sydänkakkua. Pääsinpä vielä maistamaankin.

Illan alkuun kokeilin facebookin livelähetystä. Pituutta taisi tulla n.20min. Ihan hikihän siinä meinasi tulla ja ajatukset sotkeentua. Mukavaahan se oli, kun alkuun pääsin. Olen vaan aika huono lukemaan ohjeita... ja teen usein omalla moodilla. Tällä kertaa taisi onnistua kommelluksitta. Vain jatkojohto pamahti lattialle kesken esittelyn. Kukaan ei vahingoittunut. 😍

Tässä linkki esittelyyn. NaturaColorum postikortit ja julisteet

Julistekuvat ja postikortit matkaavat huomenna Porukan verkkokauppaan https://porukan.fi/porukan-jasenet/pohjois-karjala/miiris/

Jotain on lähtenyt liikkeelle. Jotain on siirtymässä muidenkin nähtäväksi. Se on edistystä se. Ihan se on tuntunut vaikealta välillä. On jahkailua, pähkäilyä, empimistä ja rämpimistä. Vaikeus on ehkäpä uskaltamisen puutetta ja pelkoa virheistä tai sen suuntaista vatvomisista omassa kuplassa. Vaan tässä menen ja mutisen mennessäni. Hymykin kurkistaa jo suupielistä. NaturaColorum ja luontotaideyhteys, se on hyvä juttu ja siihen uskon ihan satasella. 


Päivän kruunasi hetki keskustelua siskon kanssa. Ystävänpäivää kaikille tasapuolisesti! Kuvaterveiset vielä päivän jutuista.

Postikorttia ja julisteita by @miirisart



Ihanasti lasten koristelema ystispäivän kakku. 





Kommentit

Suositut tekstit