Videoita, kuvia ja ajatusten polkua.



Kiteet säihkyvät aurinkokylvyssä. Siinä on taikaa
Ihanat maisemat ja aurinko pilkistelee. Valo luo oitis ajatuksia kevään suuntaan. 




Lumikerrokset muovaavat maisemaa. Ne muistuttavat kermakuorrutusta. Mitä paksummat lumikerrokset, sitä pehmeämmät muodot.

Pehmeyteen loikannut oravainen jätti jäljet.


Samat maisemat kylpevät kuitenkin aina uudessa valossa. Jokainen päivä on erilainen ja vivahteikas. Tänään nautin pakkasesta ja huomenna ehkä sateesta.

 


Hetken ikuistaminen kuviin on mukavaa. Kuvia voi muokata eri tavoin ja jakaa eri kanaville katsottavaksi.

Taiteilijaelämää

Huomaan  toisenkin mahdollisuuden. Ehkä voisin välillä jättää taskun ja puhelimen rauhaan ja nauttia näkemästäni. Onko kuvatulvaa liikaa? Olenko kuvauskoukussa? Päivitysähky?
Tässä kohtaa nämä asiat nousevat pintaan ja pohdituttavat. 

Koetan tehdä polkuani taiteentekijänä näkyvämmäksi. Haluaisin saada itselleni myös tuloa elämiseen, työtä. Taidetyöskentely eri tavoin on se JUTTU. Tiedän myös sen olevan haastavaa ja kovin turhauttavaakin välillä. Apuraha-asiat, työmahdollisuudet ja oman osaamisen markkinointi ovat kinkkisiä, ainakin minulle.
Tämä on tasapainottelua varman ja epävarman välillä. 
Tämä on myös ihanaa.
Tämä on polkua, joka johdattaa aina jonnekin. Etappeja matkalle lisää ja avun etsimistä kiperiin kysymyksiin. Jostain voi linkki löytyä. Uskon niin.☺ 
Tarkemmin ajatellen tälläkin hetkellä hyviä juttuja on itämässä. Uusi hakemus luontotaideyhteydestä ja kirjaprojektista on käsittelyssä. Kirja on jo aluillaan. Luonnonvärien teko jatkuu kokeiluineen. Tilaustyö luonnonvärein vastaanotettu. Yhteyksiä löytynyt lisää luontoon ja taiteeseen liittyen. Ihan uusin juttu on tietysti kortti - ja julistekuvat Porukan verkkokaupassa. Ihan jees siis.😉

Värit kutsuvat luokseen tänäkin aamuna. Pakkasen hipoessa -25 voi aamua ottaa vastaan siveltimen ja paperin äärellä.

Loppuun vielä kuva, ihan vaan yksi...

Kokeilu juureksista. Kaunis oranssi ruskea yllätti.



Kommentit

Suositut tekstit