Vastavärejä, kevään tuloa, värjäilyjä, koruja.


Silmäkuva

Helmet tummanpuhuvat huokuvat,
silmät katsovat syvään.
Haikeaa, huumaavaa, herttaista,
ajatukset lipuvat merille.

-Mary I.-



Kupin pohjalla oli vielä marjaista väriä edellisistä maalailuista. Väri oli kuivanut ja se oli helposti käyttövalmis pelkällä vedellä. Otin sulkakynän, musteterät ja varren ja muutaman pensselin. Testailin ja syntyi silmäkuva. Myöhemmin liitin siihen kuvausta varten myös saman sävyisiä helmiä. Helmetkin olivat saaneet saman värin uidessaan värien merillä. 😉



Marjavärein saatuja sävyjä puuhelmillä.


Vastavärien voimaa ja sointua.

Aurinko on paistanut ihanasti. Aamuisin olen voinut hörppäillä kahvia tai teetä terassilla. Ihana valo ja keveän raikkaat aamut hellivät mieltä ja kehoa. 

Sama keltainen, lämmin, keväinen, valoisan ja heräämisen väri on soljunut helmiinkin. Kurkuman ja sipulin yhteistyö tuotti kauniita sävyjä. Vahasin ja rakensin niistä. Syntyi ihanaa, lämmintä ja iloista. Korut tuovat piristystä kantajalleen ja ohikulkijoille, toivon niin. 


www.miiris.fi



Värissä uineet, pimeässä levänneet, vaha pinnassa, ilo rinnassa.

Sain useamman värin valmiiksi helmiin. Tekeytyivät ensin väriliemissään, sitten levossa valolta suojattuna kaapissa. Nyt oli vahauksen ja koristelun aika. Sen tein. 




Jotain maagista, jotain alkuvoimaa, hyvää voimaa.
 Keltainen, kevään väri sai pitkulat ja pallerot järjestymään. Syntyi uutta. Pompahtelee helmillä kevään soinnut, pisarat ja valo. Kevät tulee!


yks kaks ja kolme!

Yks kaks ja kolme!







Kommentit

Suositut tekstit