Taidetyöskentelyä reuseart

REUSE art. Makustelen sitä nimeä ja käytänkin. Se jotenkin antaa viitettä taidetyöskentelyyni. Teen kasvivärjäystä, maalaillen ja painaen, keitellen ja höyrystellen. Rakennan välillä koruja, nukkehahmoja tai muita tuotoksia. Kaikkea tätä yhdistää ajatus käytetyn tai pois heitetyn uudelleenkäyttö.
Nämä materiaalit ovat ainakin minulle luovuuden ja mielikuvituksen pelialustoja, leikkipaikkoja ja asioiden käsittelyn mahdollistajia.

  • Tarinaa kankaasta kankaalla. 



Pohdin tällä hetkellä luontoa, ihmistä, elämää ja yhteyksiä, reuse kankailla ja kasviväreillä leikitellen. Teoksia syntyy tulevaan näyttelyyn. Tämä on mahtavaa!
Näyttely on lokakuun ajan Suonenjoen Kellarikalleriassa. Avalaiset ovat 1.10. Pidämme yhteisnäyttelyn KIPINÄTAITEEN Riikka Helmisen kanssa. Hänellä on esillä upeita luontoaiheisia kierrätysmetallista hitsattuja veistoksia.


Tänä aamuna levittelen kankaita ja osasia kiviterassille. Rosoinen pinta antaa hyvän taustan tutkailulle. Mietin kiinnitystapoja ja sommitelmia. Välillä on aamupalan paikka ja pian palaan takaisin töiden äärelle. Pieni käsityökalupakki odottaa neuloineen ja lankoineen avausta ja uutta aloitusta. 😉
Tekijä uppoutuneena teokseen... 🤣 

Polkua tallailen, tänäänkin taiteillen.
Polku johtaa eteenpäin.
Matkalla kohtaan, monta matkan kohtaa.
Matka johtaa eteenpäin.

Kommentit

Suositut tekstit