Uusia koruja myyntiin

RUSETTEJA

Syksyn mittaan on tullut tehtailtua erilaisia tuotteita ja variaatioita niihin. Varkaudessa oli ensimmäinen esittäytyminen korujen ja muiden tuotteiden kanssa.
Testailua, haasteita ja hauskaa huristelua PolkuSingerillä tämä on ollut, ja on edelleen. Lisää värejä on tulossa rusettikoruihin, joita tällä hetkellä on jonkin verran. Rusetit valmistan pajassani polkuillen ja viimeistellen rusetit käsin ommellen. Materiaaleina ovat käytetyt farkut ja muita kangasmateriaaleja sekä nappeja. Osa ruseteista päätynee muihinkin koruihin kuten rintaneuloiksi tai vaikkapa laukun tai hatun somisteiksi. Hiusrenksuja ruseteilla ompelin myös kokeeksi.

 
 
 
 
 
 
FARKKUILUA
 
Farkku taittuu myös koruiksi. Farkulla-koruja ovat mm. pyöreä lehti, pieni ja iso soikeampi lehti, korvakorut puuhelmillä ja painetuilla kuvioilla. Mielenkiintoista kokeilla eri materiaalien käyttäytymistä ajateltuihin mahdollisiin tuotteisiin. Farkku on pehmeähkö materiaali pinnastaan ja taipuu moneksi. Se on myös ihoa vasten pehmeä ja taipuisa. Olen vaihtanut korunosat hopeoiduista kirurgin teräksisiin osiin. Lisää kuvia kotisivulla www.miiris.fi
 
 
Tämä korvakorupari on kaksiosainen kokeilu kangasvärein painetulla kuosilla.



LINOILUA

Linokaiverrus ja -painotyöt ovat uusinta kivaa. Houkuttaa minua kovasti tekemään uusia malleja, laattoja ja painokokeiluja eri materiaaleille.
Ensimmäinen linokokemus on yläasteen ja lukion valinnaisen kuviksen ajoilta. Aikaa siis on jokunen kymmen hujahtanut. 2000 luvun vaihtuessa teimme artesaanikoulutuksen valinnaisissa etsauskokeiluja ja kuparilevytöitä kokeilin silloin. Laatan valmistustapa oli aivan erilainen.
Huisia ja huisimpaa!

Prinssit pääsivät jo korttipohjille prinsessojen odotellessa uusia pohjia saapuviksi.
 
Prinsessa ja prinssi vieretysten tässä, hämmästelemässä. Linopohjat ovat erilaiset molemissa töissä. Prinssi on tehty linolevylle ja prinsessa softcut levyyn.

 
 
Pop up -joulumyyntiä kaavailen joulukuulle viikoksi. Siihen asti huristelen, ompelen, yhdistelen ja hieman kaivertelen ja painovärein suttailen. Katsotaan mitä on ensi kuun puolella kasassa tällä tontulla :)






Kommentit

Suositut tekstit