Uusia syksykesän juttuja



Paljon on tapahtunut kesän aikaan. Harmistuksia ja ihania juttuja. Plussalla ollaan, sanoisin. 😌

Pienesti on lähiseudulla retkeilty. Eräs hauska retki suuntautui Punkaharjulle tyttären kanssa. Retretin luolastossa kuultiin ja nähtiin Kalevalaan linkittyvää tarinaa. Samalla tuli piipahdus Johanna Oraksen ateljeehen, taidenäyttelyyn ja myymälään. 

Matkaan kuuluu aina lossiajelua. Voi valita myös toisenkin lossireitin. Hauskaa. Tästä retkestä parin päivän päähän retkeiltiin tyttären kanssa hieman eri suuntaan, mutta sama alkumatka. Lossi olikin huollossa ja saimme kurvailla varalossilla. No sehän oli pienimmistä erittäin jännää.😉




Muutama uusi kuvitus on valmistunut omilla väreillä. Sain jopa kuvitukset painoon ja uudet postikorttikuvat ovat valmistumassa. Niin antoisaa tämä matka luonnonvärien parissa!

Kasvien kuivatusta vielä listalla talvea varten. Nokkosia voi vielä hyvin kerätä ja koivua myös. 


Tämä tyttönen on niin iloinen, ehkä syksyn koululainen. Kasvivärikuvitus on aiempien värien sekoitus.


Tämä kuva on kokenut monta työstökerrosta. Väliin on pestykin aiempia kerroksia. Ihan hauska lopputulos. Aikaisempi niittykuva on haalennettu ja päälle nousi pajunoksia. kerroksellisuus tulee hieman näkyviin ja antaa kuvaan syvyyttä.

Nyt jatkamaan uutta hankeprojektia. Onnea on saada töitä. Se toteutuu nyt kahden kuukauden etätaiteilijana DigiLaku hankkeessa. Hankkeen mahdollistajina ovat lastenkulttuurikeskus verso ja Taike.

Ajatuksena on toteuttaa laadukkaita verkkomateriaaleja lastenkulttuuri Verson verkostoon ja verkkoon yleisestikin. Yhteistyötä lasten kanssa on jo aloiteltu ja tästä on hyvä jatkaa.

Hyvää elokuun loppua ja syksykesän aikaa kaikille!😊

Kommentit

Suositut tekstit