Pajasuunnitelmia kesään

Hyvin tekee kevät tuloaan. Aurinkoa, lämpimämpiä päiviä ja virkeitä aamukonsertteja on tarjolla. Konsertoijat ovat luonnon omaa orkesteria. Huikea sekakuoro virittää ääniään jo ennen viittä. Myöhäisimmät laulajat eivät nukkune lainkaan. 






Tuo sekakuoro on merkki kevään touhujen ajankohtaisuudesta. Nopsaan kuluu kevät ja kevään kynnys avautuukin alkukesään. Sitten poukkoillaan suuntaan ja toiseen. Ehkäpä ihmisten sekakuoro virittyykin kunnolla vasta silloin. Tässä kohtaa vielä hetki tuumaillaan ja sitten ampaistaan vauhtiin. 


Moni asia on vaiheessa itselläni. On luentoa eri aiheista. On lyhyempää koulutusta ja kurssia. Menin jo sekaisin aloituksissa. Jäi siis joku jo pois listalta. Ihme poukkoilua ihan! Näin julkisestikin sen myönnän. Taiteentekijä sekateknikko on omassa tavanomaisessa vauhdissaan. 



Yksi monista ajatuksista on jo eteenpäin laitettu. Se on tulevan kesäkuun KESÄ VEKARA eli VEKARA VARKAUS festivaaliviikon Heinäveden askartelupaja. Ajankohtana on kesäkuun 16.päivä. Piristävää olla osallisena tuohon kesäiseen lasten ja aikuisten tapahtumaan.

Useana vuonna ollaan mukana oltu eri työparien kanssa. Alussa pidimme parin päivän mittaisia toimintakokonaisuuksia. Oli esimerkiksi sirkustouhuja, ruoka-aiheista tekemistä ja teatteripajaa. Lopussa esittelimme teoksiamme ja herkuttelimme kahviossa, jonka ideoimme lasten kanssa. Taidepiknik oli hauska keksintö vuodelle 2018. Siellä pääsi kokeilemaan kasvipainantaa pullovärein. Eväät kuuluivat oleellisena osana piknikkiin. Jokainen toi mukanaan eväät, jotka nautimme vilteillä ja matoilla oleskellen. Olimme Kangaslammilla sekä Heinävedellä. Toteutimme musiikkipainotteisen taidepiknikin vielä 2019. Siihen olikin lisätty runotehtävää, taikalähde, maalailuja ja laululeikkejä. Sitten tuli paussi.







Tälle kesälle on kivaa tekemistä tiedossa, kunhan nyt ohjelma tulee jakoon. Loppuun laitan muutaman kuvan, jotka liittyvät sekateknikon askartelupajaan". 

Toivottavasti päästään touhuilemaan. Pajat toteutetaan ajan vaatimalla varovaisuudella tietenkin. Odotan innolla askartelukavereita keksimään kaikkea kivaa! 

Tässä vielä kuvia kesäkuun paja-asiaan liittyen. Oman näköistä taiteilua siis luvassa. 😄











Hyvää kevään jatkoa kaikille! 

Kommentit

Suositut tekstit