Liemenkeittäjä testaa

Lämmin on saapunut Savoon. Illan ajatuksia kirjoittelen kuistilla. Kahvimuki tuoksuu tuolin nojalla ja kuuntelen lintujen ilta laulantaa.
Hiljaisuus tuntuu hyvälle.




Kasvivärien testailuissa olen päässyt kokemaan jälleen uusia asioita. Sirinädesignin opit saivat minut vakuuttuneeksi kankaankuviointi mahdollisuuksiin luonnonväreillä. Tein omat kokeilut sipulista ja vihreistä kasveista pihamaalta. Olin aiemmin jo tilannut ureaa ja paksunnosainetta mahdollisiin kokeiluihin. Aikomushan on päästä ihan kunnolla ja oikeasti painamaan ja maalaamaan luonnonväreillä.
Kasveista haudutetut ja siilatut liemet saivat apuaineet ja jäivät tekeytymään yön yli.

Tein lakanapaloja ja käytin myös kurssilta jääneen raakasilkin suikaleen. Maalailin, leimailin ja töpöttelin kuvioita. Värit tuntuivat vielä hienommille  itse tehtyinä 😍




Kuvioita tein sulkamuotilla ja purkinkannella. Täytin ympyräkuviot pensselillä.

Mun lemppari! 






Sipulinen painoväri pääsee jatkoon. Teen tätä lisää.

Telailua tuli seuraamaan myös nokkosperhonen.🦋



Käden jäljet ohuelle kankaalle tein sipulivärillä.





Kankaat kuivuivat ja sitten höyrytys ja seisotus. Tämän jälkeen vielä paksunnosaineen huutelu kankaista, kuivatus ja silitys. Nyt saavat tovin olla rauhassa.
Useampi maijallinen kankaita on vielä höyrytettäväksi.
Mahtava tunne, kun sain projektin tännekin asti tehtyä. Olen hyvilläni ja saan lisää arvokasta tietoa ja kokemusta valitsemallani "liemenkeittäjän" tiellä.



Kommentit

Suositut tekstit